Vad är VPN?

Du kom hit söka efter “billigaste VPN för 2020”, detta måste betyda att du redan har en idé om en VPN funktion. Även om du inte gjorde det, vi kommer fortfarande att berätta allt om det. Uppdatera ditt minne eller låt oss presentera VPN, virtuellt privat nätverk.

Bäst VPN 2022 (vi har testat över 200 st) | VPNS.se

Detta VPN-verktyg är det perfekta skyddet för din integritet online.
En VPN skapar denna krypterade privata digitala tunnel. När du ansluter till en av VPN-servrarna kommer hela din trafik att färdas genom tunneln. Tack vare denna anslutning, ingen, inte ens din ISP, kan komma åt dina data eller övervaka din online-aktivitet.
Om du vill komma runt geo-block, en VPNS.se fungerar som en effektiv och säker metod för att uppnå så.
Få tillgång till geo-blockerade strömmande kanaler som Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW TV, Sky Go, BeIN Sports, nu TV, bland annat.
Få olika IP-adresser från hela världen för att häva blockeringen av alla begränsade kanaler.
En VPN är också användbar för amerikaner som upplever blackout restriktioner på NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv, och MLS.
VPNs hjälper dig att kringgå strömavbrott så att du kan titta på dina favoritsporter Live online.
Ladda ner torrent-filer utan att spåras med en säker VPN-anslutning.

4 anledningar till att alla ska använda VPN

Varje online-användare bör ha en VPN. Om du dont ‘ redan, här ‘ en ExpressVPN abonemang länk. Inte övertygad? Läs varför du behöver en nedan.
Kringgå censur online

Det finns online-restriktioner och censurships nästan överallt du går. Om inte av upphovsrättsliga skäl, de är där för att blockera olämpligt material. Men vissa länders nivå av censur är högre än andra som Kina, Saudiarabien och Indien. Genom att prenumerera på en VPN-Server får du tillgång till ett kostnadsfritt och obegränsat Internet oavsett var du befinner dig.
Ultimate Online Privacy

Om du inte visste, du är inte ensam över Internet. Google, Facebook och regeringen är på alla dina drag. Din ISP övervakar naturligtvis också varenda detalj. Den vet vilken enhet du använder, vilka webbplatser du besöker och vilka filer du hämtar. Nu, om du använder en VPN, du sätta stopp för övervakningen och hålla alla nyfikna ögon bort från dina online-aktiviteter.
Spoofing din Geo-Location

För någon som ständigt reser eller bor utomlands kan det vara något svårt att komma åt visst innehåll. Allt de får är en geo-fel vid försök att få tillgång till utomeuropeiska tjänster. VPN fungerar som de perfekta verktygen för att hjälpa dem att få tillgång till dessa tjänster genom förfalskning deras Geo-Location och ge dem en ny IP-adress. Om du ansluter till ett VPN kan du häva blockeringen av material som inte är tillgängligt där du befinner dig.
Säkert acces offentliga WiFi hotspots

Det kan vara farligt att använda offentliga gratis WiFi på restauranger, skolor, flygplatser, bibliotek eller kaféer. Vad du inte vet är att dessa anslutningar exponeras och utsätts för skadliga attacker. Dina data är i riskzonen för den här anslutningen, inklusive dina bankkonton, lösenord, e-postmeddelanden och konton på sociala webbplatser. I själva verket kan de bli stulna. Det är därför du måste se till att du hela tiden är ansluten till en VPN-server. I grund och botten, detta hjälper till att hålla cyberbrottslingar och hackare borta från dig.
Billigaste VPN för 2019 – fördjupad granskning
Privat VPN för Internet anslutning

När det gäller de billigaste VPN-tjänsterna där ute, privat Internet uppkoppling, eller PIA, är på toppen av de billigare VPN-tjänster. Du kan få en årlig prenumeration för så lågt som $3,33 per månad. Det är ett nästan oslagbart pris. Prenumerationen inkluderar åtkomst till över 3000 VPN-servrar som distribueras i 25 länder över hela världen. Du får även en VPN-app för Windows PC, Linux, Mac, Android och iOS. PIA har även infört en Chrome förlängning. Allt som allt, om du söker efter en billig, pålitlig VPN.