Hur fungerar Smart TV?

Om du vill använda Smart TV funktionen ansluter du enheten till internet. För att göra detta kan du använda en Ethernet-anslutning (trådbunden anslutning) eller en router som ger en Wi-Fi-signal (trådlös anslutning). Tillförlitlig drift garanteras av lämplig kabel för anslutning till TV. Om din lägenhet har en stark Wi-Fi-signal finns det inget som hindrar dig från att använda din smarta TV trådlöst. Men kom ihåg att en anslutning utan kabel är föremål för störningar.

Några problem med signalstyrkan? Installera routern bredvid mottagaren. Om detta inte hjälper, använd en speciell signalförstärkare som du ansluter till ett uttag bredvid TV: n. Du kan också behöva ändra dina routerinställningar, till exempel till 5 GHz.

När vet du att smart TV fungerar korrekt? Först av allt, när du kan använda appen stabilt och smidigt. Om de inte startar i några sekunder, Detta är ett tecken på att du bör ändra hur mottagaren ansluter till Internet.
Smart TV-funktion-parametrar

Användbarheten hos smart TV-systemet bestäms av två faktorer: Internetanslutningens hastighet och databehandlingens hastighet via TV: n. Ju högre länkhastighet desto större är förtroendet för att webbsidor och videoklipp fungerar korrekt.

Smart TV: ns huvudsakliga funktion är att visa videor från VOD-webbplatser. Den önskade internetanslutningshastigheten är i detta fall minst 6 Mbit / s för HD-video och 20 Mbit / s för 4K. databehandling beror i synnerhet på processorns processorkraft och TV: ns operativsystem för att kunna se på Fmovies från Dreamfilms.se. Populära system inkluderar Samsungs Tizen och LGs webOS. Alltmer, Android TV är också få erkännande bland användarna.