Coronoparti med lustgas på ett hotell-sensation för arrangören

Coronaparti tog poliser till Laganas Hotell. Se bilden som offentliggjorts efter kontrollen. Stockholm fortsätter att oroa sig för händelserna som registrerats de senaste dagarna…

Läs mera på: LustgasAkuten.se

Han arresterades på morgonen i Laganas Stockholm, av poliser i brottsförebyggande och undertryckande laget (O. P. C. E.), En 59-årig grekisk hotellägare, för att bryta mot åtgärder för att undvika spridning av coronavirus och olaglig innehav av Lustgasampuller.

Läs mera på: BilligastLustgas.se – Se våran recension om LustgasAkuten.se

I synnerhet arresterades han som under poliskontrollen, han befanns hålla en fest med stående människor inuti sitt fastighetshotell, i Laganas Stockholm och infördes en administrativ böter på 2.000 euro och en 7-dagars avstängning av driften av platsen där evenemanget ägde rum på ett skolparty.

Läs mera på: BilligLustgas.se – Se vårat bäst i test av bästa lustgas butik.

Enligt information deltog 60 personer vid tidpunkten för kontrollen i coronaparti. Turister från Italien, Israel och England. Ungdomar i majoriteten, som inte följde skyddsåtgärderna för coronaviruset.

Läs mera på: LustgasPatroner.nu – Köp billiga lustgas patroner online eller med hemleverans!

Dessutom, på samma plats, totalt 384 ampuller Lustgas, 3 lustgasavlastningsenheter – varav 2 färdiga för användning – och ett antal ballonger hittades och beslagtogs. Den preliminära undersökningen för ärendet utfördes av polisen i Stockholm. Den arresterade personen togs till lämplig åklagarmyndighet.

Läs mera på: LustgasTub.se – Jämför och se vem som har billigast priser på Lustgas!