Smak av elektronisk cigarett E-vätskor

Har du bestämt dig för att byta till elektroniska cigaretter för att sluta röka ? Vill du upptäcka de olika smaker som e-flytande tillverkare kan erbjuda dig ? Förbered dig i så fall och följ guiden.

För att göra en punkt om de olika kategorierna av e-vätska kan vi i allmänhet skilja på tre stora. För det första liknar smakerna tobak med variationer beroende på användarnas preferenser. Den andra kategorin är ofta först att komma ihåg när man talar om smaker för elektronisk cigarett, det är fruktiga aromer. Och slutligen finns det de mer giriga smakerna som i allmänhet liknar konsumentprodukter.
E-vätskor med tobaks smak

Förutom USA classic tobacco smak som vanligtvis köps när man startar e-cigaretten för sin kvalitet och dess relativt goda smak, finns andra smaker tillgängliga. Man kan notera bland de olika variationerna mentoltobaken som vanligtvis beskrivs som fräschare än e-vätskan med konventionell tobak. Om du inte är övertygad av USA classic taste, det finns en Original Fr smak som produceras av D ‘ lice och som erbjuder en mycket mer fruktig smak samtidigt som den är kraftfull.

Om du är en inbiten rökare och vill ha mer styrka och kraft under dina vaping sessioner, ska smaken Tabac corse kunna tillfredsställa dig. Så du skulle ha förstått att det finns e-vätska som motsvarar olika regioner i världen! I synnerhet en mycket speciell smak, den av orientalisk tobak som har som huvudfunktion karamelliserade reflektioner med en antydan till rostad majs.
E-vätskor med fruktiga smaker

Om en e-flytande tillverkare har att erbjuda aromer som liknar tobak, är det också uppenbart att när man talar om de olika smakerna av e-vätska är det viktigt att ha fruktiga smaker. Bland de mest klassiska kommer vi att notera alla som är relaterade till röda frukter, hallon, jordgubbar eller körsbär. Det här är de som älskare av fruktig smak försöker först innan de upptäcker allt som e-vätskan ” e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice ” kan erbjuda.

Vi kan notera mycket eftertraktade smaker som banan, äpple, melon, päron eller citron men det finns mycket mer exotiska. Bland dem som erbjuds på den franska marknaden, kommer att stå ut smaker kokos eller ananas arom, för älskare av exotiska frukter.

Ännu mer överraskande, en anis-doftande e-vätska, skickligt kallad “Pastis smak”, tillräckligt för att göra petanque älskare dröm om!
De mest giriga e-vätskorna

Om du fortfarande inte har hittat din lycka bland alla dessa smaker, finns det mer komplexa dofter som utan tvekan kommer att uppfylla dina förväntningar. Om choklad är en berusande passion och du älskar Nutella toast, då ska den nutty E-cigg från Ecigaretter.se smaken mycket enkelt bli ditt lilla nöje. I samma genre finns karamell eller karamell/lakrits smaker som utan tvekan kommer att påminna dig om din barndoms sötsaker. De nya blandningarna av VDLV kommer att glädja dig med arv (choklad, Mandarin) och Florilège (fikon, violett, jasmin).

Men om du letar efter gluttony i den elektroniska cigaretten, är det utan tvekan för e-vätskan med cola smak eller energidryck. Om du är ansluten till hans drycker, är han säker på att du kommer att uppskatta dessa produkter. Men om du föredrar cocktailatmosfären finns det många variationer som tar upp smaken av några av de mest kända cocktailsna. Notera i denna kategori, mojito, vaniljrom eller pina colada.

Du kommer att ha förstått, att välja sin e-vätska är lika viktigt ett steg som när du väljer din typ av elektronisk cigarett och Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils . Också uppmärksamma när du beställer nikotinhastigheten du väljer i din flaska för att bara köpa vad som passar bäst för dina konsumtionsmönster.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.